Dzsumánia

Dzsumánia egy gyermekbirodalom az őserdő mélyén. Aki betoppan, azt rögtön hatalmába keríti a dzsungel hangulata, a buja zöld növényzet, kíváncsi állatszemek kísérik minden lépését, fülébe zúg az erdei élőlények zümmögő, csicsergő hangkavalkádja.

Dzsumánia egy olyan hely, ahol kiléphettek a hétköznapokból, és egy izgalmas, kalandos kis túrát tehettek a “föld alatti” labirintusban vagy felmászhattok a lombok közé és onnan ereszkedhettek le a liáncsúszdán az őserdei tisztásra.

Inspiráló, motiváló ugyanakkor megnyugtató környezet gyermeknek, felnőttnek egyaránt. Gyertek akár játszani, mozogni vagy alkotni, rendkívüli élményben lesz részetek.

A játszóház 150 nm-en helyezkedik el, ami elég nagy teret biztosít ahhoz, hogy a gyermekek kihasználhassák  túlcsorduló energiáikat, mégis barátságos, családias hangulatot áraszt.

Az előtérben a szülők részére kialakított “szülőmegőrző” található, ahol anyukák, apukák, nagyszülők beszélgethetnek, vagy akár dolgozhatnak is, amíg csemetéjük felfedezi a játékbirodalmat.

Bemutatkozás

Házirend